Připravte svému pejskovi nejhezčího Valentýna. Poradíme vám, jak na to!

Připravte svému pejskovi toho nejhezčího Valentýna. Protože jestli si ho někdo zaslouží, je to právě on. Váš věrný parťák, který je tu pro vás dnes a denně. V dobrém i zlém. I když máte náladu na bodu mrazu a nejradši byste se zahrabali do listí, on je ten, kdo se tam s láskou zahrabe s vámi. Je na čase mu uspořádat den plný lásky a zábavy a Valentýn je dokonalá příležitost. Máme pro vás dokonalý plán od rána až do večera.

8:00 Snídaně do pelíšku

Jak jinak odstartovat Valentýna než dokonalou snídaní do pelíšku. Připravte svému mazlíčkovi to, co má nejradši. Můžete vyzkoušet některé z osvědčených pamlsků i domácí recept přesně na míru jeho mlsnému jazýčku. Jen si představte, jak ho tahle nečekaná pochoutka potěší, až se probudí. Takovýhle začátek dne ocení každý chlupáč.

valentyn-snidane

10:00 Velká procházka lesem

Vyrazte na procházku do lesa, kde se váš pejsek může pořádně vyběhat a vyřádit. Pro zpestření s sebou vezměte míček, frisbee nebo přetahovadlo a samozřejmě taky nekonečnou zásobu oblíbených pamlsků. Na těch nešetřete.

13:00 Gaučing a mazlení

Po náročné procházce si dopřejte společný relax na gauči. Jen se tak povalujte a užívejte společné chvíle. Klidně můžete svému chlupáčovi dopřát příjemnou masáž a co je zásadní, nezapomínejte drbat. Nechat se drbat je totiž jedna z nejoblíbenějších činností našich čtyřnohých kamarádů.

15:00 Hra na schovku

Po odpočinku je čas na schovku! Schovávat můžete oblíbenou hračku, mňamky a klidně i sebe. Uvidíte, že si užijete spoustu zábavy. Zároveň je to pravý čas na předání valentýnského dárečku - vyberte něco speciálního, co vašeho mazlíčka potěší nejvíc - ať už to bude gurmánský pamlsek nebo nová hračka.

valentyn-schovka

18:00  Velká valentýnská večeře

Připravte pro vašeho pejska večeři, která ho vystřelí až na Měsíc. Určitě vám bude při vaření ochotně asistovat a s velkým napětím čekat, až vám něco odpadne od ruky. Takže nevadí, pokud pro tentokrát budete trochu nešikovnější.

21:00 Pohádka na dobrou noc

Večerka nejspíš proběhne dřív než obvykle. Po tak náročném dni plném zábavy se není čemu divit. Tak svému chlupáčovi ještě přečtěte pohádku na dobrou noc a dopřejte mu další velkou dávku mazlení. Uvidíte, že tenhle speciální den upevní vaše vzájemné pouto. Tím nejlepším dárkem pro vašeho pejska totiž vždycky budete vy.

pes_spani