N&D Grain Free Spirulina Cat Adult Lamb & Wolfberry 1,5kg
Kód: 2550396Související produkty
Detailní popis produktu
N&D Grain Free Spirulina Cat Adult Lamb & Wolfberry 1,5kg
Krmivo pro kočky - granule
Specifikace produktu
- vysoce kvalitní kompletní krmivo pro kočky
- receptura s jehněčím, spirulinou a goji (vlčí bobule)
- bohaté na omega 3 a 6 mastné kyseliny
- založeno na principech výživy masožravých zvířat
- nízký glykemický index, nízký obsah sacharidů
- bohatý zdroj proteinů z vysoce kvalitních zdrojů masa
- správně vyvážený poměr vitamínů a minerálů z kvalitního ovoce a zeleniny
- léčivé rostliny se specifickými vlastnostmi pro cílený efekt
- lehce stravitelné živočišné tuky
- podporuje imunitní systém
- působí proti volným radikálům
- pro dobrou kondici kůže a srsti
- bez lepku a GMO, umělých barviv, sóji, hormonů a ATB
- baleno v ochranné atmosféře
Další parametry
KRMNÝ NÁVOD: Doporučené krmné dávky jsou pouze orientační. Podávané množství krmiva je třeba přizpůsobit aktivitě, prostředí i kondici Vaší kočky.
| Váha kočky | Denní dávka |
| 2-2,5 kg | 22-42 g |
| 3-3,5 kg | 28-55 g |
| 4-4,5 kg | 35-62 g |
| 5-5,5 kg | 40-75 g |
| 6-6,5 kg | 58-110 g |
UPOZORNĚNÍ: Dopřejte své kočce dostatek čerstvé vody po celý den.
SLOŽENÍ: jehně (28 %), dehydratovaný protein z jehněte (26 %), batáty, kuřecí tuk, sušená spirulina (5 %), sušená vejce, sleď, dehydratovaný protein ze sledě, rybí olej (ze sledě), sušené kustovnice čínská (2,5 %), vláknina z hrachu, sušené mrkve, sušená vojtěška, inulin, fruktooligosacharidy, extrakt z kvasnic (zdroj mannanoligosacharidů), sušený špenát, psyllium, chlorid sodný, sušené pivovarské kvasnice, kurkuma, aloe vera, zelený čaj, rozmarýn, tokoferol
BALENÍ: 1,5 kg
Doplňkové parametry
| Kategorie: | Krmivo pro dospělé kočky |
|---|---|
| Záruka: | 2 roky |
| Hmotnost: | 1.5 kg |
| EAN: | 8010276041142 |
| #kamaradi: | A1524 |
| #kamaradi-hodnoty: | Lamb & Wolfberry 1,5kg |
| Doba_dodaní: | 2 |
| Jakostní norma: | X |
| Velikost balení: | S |
| Vhodné pro: | kočky |
| Základní cena: | 999.00 |
Diskuze
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.