FARNAM FlyRelief Trap 1ks

Kód: 7020026
Akce Tip
Značka: FARNAM
276 Kč –3 %
FARNAM FlyRelief Trap 1ks
276 Kč –3 % 267,30 Kč
Bude expedováno do 3 dnů od Vaší objednávky
Možnosti doručení

Detailní informace

Detailní popis produktu

FARNAM FlyRelief Trap 1ks

Lapač hmyzu
 

Specifikace produktu

  • lapač hmyzu na jedno použití 
  • bez obsahu insekticid
  • vhodný pro použití v ohraničených prostorách
  • excelentní pro použití v blízkosti koní, venkovní psí boudy, kontejnerů na odpadky, apod.
  • není určeno na bodavý hmyz

Další parametry

NÁVOD K POUŽITÍ: Sledujte současně obrázkové instrukce na obalu. Vytahujte vršek pasti za víčko dokud nezaskočí do správné pozice. (obrázek A). Umístěte past ve venkovním prostředí na dobře prosluněném místě, kde je vysoká koncentrace hmyzu, kde je hmyz aktivní nebo kde nebude vadit dráždivý pach (obrázek B). Pro maximální efektivitu by měla být past umístěna alespoň 120cm od země. V horkém počasí (nad 85°F/30°C) funguje past lépe ve stínu. V chladnějším počasí umístěte past na prosluněné místo. Lahvička s atraktantem je uvnitř pytlíku pasti a nesmí být odstraněna. Přes plastový obal pasti uchopte pevně lahvičku mezi palec a ukazováček a nasměrujte jí směrem dolů. Otáčejte čepičkou lahvičky dokud nepraskne a atraktant se z lahvičky nevylije do pytlíku pasti. (obrázek C). Poznámka: Držte past ve svislé poloze, aby nemohl atraktant vytéci ven vrškem. Možná bude potřeba zmáčknout lahvičku s atraktantem, aby obsah vytekl ven. Past naplňte vodou po rysku („water fill line“) označenou na obalu (obrázek D). Pro nejlepší výsledek naplňte past vodou, když je zavěšená. Lehce protřepte, aby se atraktant rozptýlil ve vodě (obrázek E).

TIP: V oblastech, kde se vyskytuje tvrdá voda se pro zvýšení efektivity pasti doporučuje používat destilovanou nebo čištěnou vodu. V oblastech se silnou populací hmyzu používejte více pastí na různých místech.

UPOZORNĚNÍ: Past není doporučena pro použití v uzavřených prostorách nebo na použití proti kousavému hmyzu (mravenci, cvrčci, vážky, kobylky …). Nikdy nepoužívejte preventivně; může naopak přilákat mouchy. V místech, kde je populace hmyzu nízká, nemusí lapač fungovat naplno, protože mrtvé mouchy v lapači zároveň vytváří návnadu pro další. Uchovávejte mimo dosah dětí.

BALENÍ: 1 ks

Doplňkové parametry

Kategorie: Repelenty
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 4 kg
Doba_dodaní: 3
Jakostní norma: X
Velikost balení: M

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: